onsdag den 30. december 2009

Anders Gravers og Stephen Gash med i FB gruppe som går ind for etnisk udrensning

Formanden for partiet Stop Islamiseringen af Danmark Anders Gravers og et andet medlem af Stop Islamiseringen af Danmark Jan Steen Schiermacher samt SIOE talsmand englænderen Stephen Gash er alle medlemmer af en gruppe på Facebook som går ind for etniskudrensning af omkring 150 millioner muslimer.

Denne ekstremistiske gruppe har omkring 300 medlemmer, hvoraf flere er nynazister, racister, medlemmer af racistiske foreninger såsom Aryan Nation samt Europæiske fascister hvoraf enkelte direkte via deres Facebook profiler reklamer med at de er Falangister.

Screenshots fra gruppens Facebookprofil over medlemmer. 09.05.2009
Klik på fotos for at se dem i storformat.

Disse er alle inclu. med Anders Gravers med i en Facebook gruppe som går ind for etnisk udrensning af mere end 150. millioner muslimer. (Fra venstre SIAD/SIOE Stephen Gash, Jan Steen Schiermacher, Anders Gravers )

Gruppen kalder sig for: CAMPAIGN FOR THE 'RECONQUISTA' IN ANATOLIA! / Dansk oversættelse.
Og har som mål at gennemføre en etnisk udrensning af muslimer i Anatolien, Cypern, Armenien og Antiochia og genetablere områderne som 100 % kristne områder.

Screenshots fra Gruppens Facebook viser tekst samt videoer lagt på gruppens side.09.05.2009






Screenshots af diverse kommentar fra gruppens Facebook side 09.05.2009




Genetableringen af områderne som kristne skal ifølge gruppen foregår via systematisk etnisk udrensning bestående af tvangsdeportation, tvangsinternering i lejre samt hvis det viser sig at være nødvendigt legitimt folkemord, gennemført ved brug af massivt dødbringende militær indsats.

"Denne masse repatriering skal være så human og ikke-folkedrab som i rimelighed er muligt. Men ingen form for oprør eller oprør mod dette projekt vil blive tolereret. Derfor bør sådanne forstyrelser dækkes med dødbringende anvendelse af militær undtagelsestilstand, summarisk retsvæsen og en politik for ekstreme fordomme.
Citat Gruppens Facebook profil. 09.05.2009/Kan også læses i screenshot af hele tekst

Foruden det overnævnte mener gruppen at man for at nå i mål skal indføre tvangssterrelisering og der skal søsættes et projekt i stil med Nazistysklands Lebensraum projekt.
" i en ordning svarende til den lebensraum projekt af tysk besatte østlige områder under Anden Verdenskrig."
Citat fra Gruppens Facebook profil. 09.05.2009/Kan også læses i screenshot af hele tekst

"Denne gruppe vedkender sig og accepterer, at dette projekt vil kræve, fordrivelse af op til 150 millioner mennesker, indsats af bevæbnet og paramilitær aktive sedimentation rediaspora på mindst 15 mio økonomisk levedygtige semi-civile kolonister, en besættelses styrke bestående af mindst 2 millioner professionelle tropper, militær i alle områder mellem Anatolien og Vest Turkestan ......... Desuden er gruppen også klar over, at de områder til genbosættelse i lavere Centralasien ikke i øjeblikket er egnet til en så stor demografisk indtagelse, og at det derfor kan blive nødvendigt med masse sterilisation, kønsopdelingen og frivillige eutanasi programmer (kan for tiden), er nødt til at forblive på bordet for at forhindre en sidstnævnte humanitær katastrofe. "
Citat Gruppens Facebook Profil 09.05.2009/Kan også læses i screenshot af hele tekst


Hvad er etnisk udrensning.

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Etnisk udrensning er et samlet begreb for forskellige aktiviteter med det primære formål at sikre en udrensning af uønskede etniske grupper og enkeltpersoner i et givet område. Etnisk udrensning kan foregå relativt skjult i form af ikke-åbenlys modarbejdelse eller manglende samarbejde med den eller de pågældende grupper og enkeltpersoner fra de pågældende grupper. Aktiviteterne kan også foregå åbent i form at deportationer af de pågældende personer, eller det kan foregå som decideret henrettelse og drab af de pågældende, herunder i form af folkedrab.


Hvad er folkedrab/folkemord.
Ifølge FN-konventionen om forebyggelse af og straf for folkedrab defineres folkedrab (på dansk bruger vi både begreberne folkemord og folkedrab) som de handlinger

"... der begås i den hensigt helt eller delvis at ødelægge en national, etnologisk, racemæssig eller religiøs gruppe som sådan: a) at dræbe medlemmer af gruppen, b) at tilføje medlemmer af gruppen betydelig legemlig eller åndelig skade, c) med fortsæt at påføre gruppen levevilkår, beregnede på at bevirke gruppens fulstændige eller delvise fysiske ødelæggelse, d) at gennemføre forholdsregler, der tildigter at hindre fødsler indenfor gruppen, e) med magt at overføre en gruppes børn til en anden gruppe."

Kilde: Art. II, Bekendtgørelse af 26. maj 1952 om Danmarks ratifikation af De Forenede Nationers Plenarsamling den 9. december 1948 vedtagne konvention om forebyggelse af og straf for folkedrab.

Definitorisk har begrebet 'folkemord' dog siden været diskuteret.


Lebensraum i nazistisk kontekst jf. følgende citat fra Facebook gruppen

" i en ordning svarende til den lebensraum projekt af tysk besatte østlige områder under Anden Verdenskrig."
Citat fra Gruppens Facebook profil. 09.05.2009


Lebensraum-tankegangen var hovedrationalet bag først Hitlers angreb mod Polen den 1. september 1939, der indledte 2. verdenskrig, og sidenhen hans felttog mod Sovjetunionen i Operation Barbarossa i juni 1941. Det var meningen at mange af de erobrede østeuropæiske områder skulle underlægges Tyskland og at tyske mænd skulle slå sig ned på store herregårde og grundlægge store familier. De slaviske folkeslag skulle berøves deres kultur og indtage en plads som en slags underklasse, dårligt betalte landarbejdere. Efterhånden skulle de slaviske folkeslag skubbes længere og længere mod øst.

Ideen om Lebensraum til den ariske race, det tyske folk, udmøntede sig kraftigst i Heinrich Himmlers Generalplan Ost, der sågar forudså en udryddelse af de "mindreværdige" folkeslag, når først jøderne var blevet udryddet. Som følge af denne plan blev mange af de tyske bosættelser, der siden middelalderen havde spredt sig over Østeuropa, tvangsforflyttet til områder i Polen, så de der langsomt kunne udvide tyskheden i området. Den tyske forbundspræsident Horst Köhler blev sammen med sine forældre flyttet på baggrund af denne plan.

I de erobrede østområder var det Hitlers og Himmlers plan i det lange løb startende med Generalplan Ost at bosætte op til 100 millioner tyskere. Størstedelen af de slaviske folkeslag skulle efterhånden udryddes eller skubbes længere mod øst bag uralbjergene til Sibirien, eller også holdes som en art slavearbejdere. Aftransporten af levnedsmidler fra de østlige områder og værnemagtens plyndringer under 2. verdenskrig, såvel som den bevidste tilsidesættelse af forplejningen til millioner sovjettiske krigsfanger, hvoraf de fleste som konsekvens led hungersdøden, skal ses i dette lys.

Kilde.


Alt i alt støtter Anders Gravers og omkring 300 andre primært fascister og racister en uhyggelig racistisk og totalitær fremtidsvision som vil have fatale konsekvenser for over 150. millioner mennesker hvis gruppens ønsker blev realiseret.

Anders Gravers har flere gange oplyst at han ikke går ind for totalitær tanker og ekstremisme med disse afsløringer af hans blåstempling af denne gruppe må man konstatere at man ikke skal tro på alt som står på Stop Islamiseringen af Danmarks hjemmeside.


Det er ganske tydeligt for enhver at Anders Gravers og Stop Islamiseringen af Danmark gemmer på en meget grim skyggeside hvor de omgås fascister og racister og samarbejder om at gennemføre etnisk udrensning og folkedrab på flere millioner mennesker.




Ingen kommentarer: