torsdag den 25. marts 2010

Stop Islamiseringen af Danmark opfordre til Koran afbrænding

Anders Gravers og hans ekstremistiske forening Stop Islamiseringen af Danmark har ikke bare erklæret krig mod Islam , nu opfordre SIAD på sin hjemmeside til afbrænding af Koranen som hævn for at deres demonstration er blevet rykket af politiet. 
http://siad.dk/

 
Foruden opfordringer til afbrænding af Koranen har SIAD på det seneste på Facebook udsat personer som har meldt sig ind i FB gruppen Ja til moskeer i Danmark for en ualmindelig grov og svinsk chikane.

Samt har enkelte personer som er set som deltager i SIAD demonstrationer, skrevet opfordringer på Facebook til at man slår muslimer ihjel.
 
Den 28 august 2009 afholdte SIAD også en demonstration mod moske byggeri i København, ud af ca 22 deltagere var der omkring 9 personer med direkte tilknytning til det højreekstremistiske miljø.
  

1 kommentar:

farC it-solutions sagde ...

så vil jeg gribe lejligheden og ikke opfordre til kidnappelse af white pride elementer fra århus, personligt har jeg mødt et par stykker af dem og kunne godt tænke mig at diskutere politiske eftervirkninger med dem, under ordentlige forhold ;););)